Кулінарія

Беру склянку кефіру і фарш. Готую котлети, які виходять смачніші звичайних котлет

Кожна господиня намагається вибрати кращий рецепт для приготування смачних страв для своєї родини. Тому, коли це вдається, готові борщі, котлети, плов, пироги та інші смаколики радують домашніх. Хочу запропонувати вашій увазі мій улюблений рецепт, за яким я готую зазвичай котлети. Головними їх інгредієнтами можна назвати звичайний фарш і кефір.

Всі інгредієнти для приготування цього рецепту представлені в кінці статті.

Спосіб приготування

  1. Нарізаємо дрібно цибулю.
  2. Готуємо глибоку тарілку, кладемо фарш.
  3. Залити кефіром фарш.
  4. Додаємо цибулю. Додаємо жовтки в чашку і перемішуємо.
  5. Додаємо борошно.
  6. Додаємо в порожню, глибоку тарілку білки і збиваємо міксером.
  7. Додаємо збиті білки в фарш.
  8. Перемішуємо.
  9. Розігріваємо сковороду, додаємо масло.
  10. Формуємо котлетки з фаршу.
  11. Перевертаємо котлети, обсмажуємо з двох сторін.
  12. Смажити 3-4 хвилини з двох сторін.
  13. Перекладаємо в суху сковорідку і заливаємо водою.
  14. Тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
  15. Нарізаємо часточками помідор.
  16. Викладаємо котлети на тарілку.

Інгредієнти

  • 500 г фаршу.
  • 1 склянку кефіру.
  • 1 цибуля.
  • Сіль і чорний перець за смаком.
  • 3 яйця.
  • Відокремити жовтки від білків.
  • 3 ст. л борошна.
  • Рослинне масло.
  • Смажити 3-4 хвилини на повільному вогні з кожного боку.
  • 100 мл води.
  • Тушкувати 10 – 15 хвилин на повільному вогні.
  • 1 помідор.
  • Петрушка.

Приємного апетиту!