Кулінарія

Торт “п’яна вишня” простий рецепт

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

  • Розморожену вишню заливаємо червоним вином. Відставляємо в сторону.
  • У чашу міксера розбиваємо яйця. Додаємо дрібку солі, ванільний цукор і звичайний цукор. Починаємо збивати на малій швидкості, поступово додаючи обертів. Маса повинна вийти густий і пишною.
  • У збиту масу через сито, додаємо сухі продукти: борошно, розпушувач і какао-порошок. Сухі продукти просіваємо не всі відразу, а невеликими порціями. Перемішуємо акуратно зверху вниз.
  • Форму з розсувними краями застеляємо папером для випічки. Виливаємо готове тісто. Відправляємо форму в духовку, розігріту на 180-190 градусів, випікатися.
  • Минуло 35 хвилин. Бісквіт готовий. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою. Відставляємо остигати.
  • Пройшло 10 хвилин. Бісквіт злегка остигнув. Прибираємо боковини від форми. Коли бісквіт повністю охолоне, зрізаємо верхню частину.
  • Тепер нам потрібно вийняти внутрішню частину. Вийшла кругла коробочка з бісквіту, перекладаємо її на блюдо.
  • Внутрішню частину подрібнюємо в крихту. Відставляємо в сторону. Вишню відкидаємо на сито, рідина повинна вся стекти.
  • Приготуємо крем. Сметану перекладаємо в чашу міксера. До сметані додаємо по 1 ст. л. вареної згущенки, перемішуємо до однорідності.
  • Трохи крему і м’якушки залишаємо для прикраси.
  • У миску з м’якушкою виливаємо крем. Перемішуємо. Перекладаємо вишню. Перемішуємо.
  • Просочуємо рідиною від вишні наш бісквіт. Просочуємо дно і краї. Так само просочуємо зрізану верхню частину.
  • Всередину бісквіта викладаємо начинку. Розрівнюємо. Злегка змащуємо краю.
  • Накриваємо верхньою частиною. Торт з усіх боків змащуємо кремом.
  • Крихтою присипаємо краю. Верх прикрашаємо шоколадом і вишнями. Торт готовий. Прибираємо його в холодильник на ніч.
  • Приємного апетиту.